Shades of Nowhere

Yhtye on tällä hetkellä tauolla.

Poronhoitoalueelta turkulaistunut rock-yhtye Shades of Nowhere sekoittelee musiikissaan taitavasti punkrockia, pop-mausteita sekä irkkurock-fiilistä.

Vuonna 2005 perustettu Shades of Nowhere on julkaissut uransa aikana kolme albumia, joista viimeisimmät eli Nowhere Town (2013) ja Heartbreak Road (17.10.2014) ovat tulleet V.R. Label Finlandin kautta.

Vaikutteita aina Bruce Springsteeniltä asti napsiva yhtye on onnistunut luomaan sen tärkeimmän – oman persoonallisen soundinsa. Tärkeän lisäelementin voimakkaaseen perusrock-soundiin tuovat mm. Hammond-urut.

Median taannoin lanseeraama kuvaus yhtyeen live-esiintymisistä, ”koko kroppa ja sydän peliin”, kiteyttää sen olennaisen asian: Shades of Nowhere on järjettömän kova livebändi. Yhtyeen esiintymiset ja moneen makuun toimivat biisit eivät jätä ketään kylmäksi. Keikkoja bändi vetääkin hyvin ahkerasti ympäri Suomea erityisesti julkaisujen tiimoilta. Tämä huipentui Heartbreak Road -albumin myötä alkaneeseen kiertueeseen, joka sisälsi huikeat 25 keikkaa vain puolentoista kuukauden ajalla.

Kotisivut
Facebook

Keikkamyynti
Ari-Matti Toivonen
ari.matti.toivonen@badnewmusic.com
+358 44 545 1325

Pyydä tarjousta

Nimi (*)

Yrityksen nimi

Sähköposti (*)

Puhelin

Artisti josta haluan tarjouksen (*)

Sähköposti (*)

Viesti