Tiedote – vapaa julkaistavaksi heti.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja Sabotage.fi mukaan Elävän Viihteen Iltoihin

Viime syyskuussa lanseerattu Elävän Viihteen Ilta –klubikonsepti on valloittanut jo yli 20 ravintolaa ympäri Suomea. Vuoden 2017 alun kunniaksi sen toimintaa on lähtenyt tukemaan kaksi tärkeää yhteistyökumppania.

Useamman huipputoimittajan muodostama uutis- ja mediasivusto Sabotage.fi tuo valtakunnallista näkyvyyttä jokaiselle klubi-illalle. Artikkelien, kuvien ja muiden nettiin liitettävien julkaisujen avulla varmistetaan, ettei yksikään keikka mene kiinnostuneilta ihmisiltä ohi huomion.

Suomen suurin pienpanimo – Laitilan Wirvoitusjuomatehdas ja kuuluisa tuotemerkki, Laitilan Kukko – mahdollistaa sen sijaan näyttävät Elävän Viihteen Ilta –mainokset jokaiselle yhteistyökumppanipaikalle. Ravintoloiden asiakkaat voivat myös nauttia klubeilla Laitilan loistavista tuotteista.

Lisäksi yhteistyössä on mukana Markkinointitoimisto Artico, joka vastaa kaikesta Elävän Viihteen Iltojen graafisesta ulkoasusta aina kotisivuista julisteisiin ja bannereihin.

Klubikonseptin perusajatuksen mukaisesti myöskään sen, Sabotage.fi:n ja Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan välistä toimintaa ei rajoiteta mitenkään, vaan luovalle kehitykselle annetaan kaikki mahdollisuudet. Näin ollen koko Suomen viihteestä nauttiva kansa törmää jo lähitulevaisuudessa varmasti esimerkiksi arvontoihin ja muihin kilpailuihin, mutta myös yhteistyöllä järjestettäviin isompiin tapahtumiin.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Arska Toivonen/Bad New Music
Puh. 044-545 13 25
ari.matti.toivonen@badnewmusic.com

Heikki Sainio/Laitilan Wirvoitusjuomatehdas
Puh. 0400-474 961
Heikki.sainio@laitilan.com

Linda Rantanen/Sabotage.fi
Puh. 045-859 06 44
linda.rantanen@sabotage.fi

Tutustu Elävän Viihteen Iltaan ja uusiin yhteistyökumppaneihin:
www.elavanviihteenilta.fi
www.sabotage.fi
www.laitilan.com