Näin vuoden alkajaisiksi on hyvä myös päivittää hieman ohjelmatoimistomme kuulumisia. Vuosi 2014 piti sisällään lukuisia hienoja keikkoja, tapahtumia ja julkaisuja, jotka ansaitsevat pientä jälkinostettakin.

Helmikuussa yrityksemme artistirosteriin kiinnitettiin kahdeksan uutta loistavaa bändiä Turku Rock Academy yhteistyön myötä.  Samaisessa kuussa ystävänpäivän kunniaksi Suomen ehkäpä rankin heavy duo, Mystons, julkaisi uuden ”Black Matter” pitkäsoiton. Levyn kunniaksi tämä kiharatukkainen doom-jyrä lähti reilun kahdenkymmenen keikan Suomen kiertueelle.

Maaliskuussa avattiin yrityksemme uudet kotisivut.

Bad New Musicin järjestämien Karjurockin näyttökeikkojen suuresta osallistuja joukosta löytyi myös kesän alun kunniaksi kaksi loistavaa uutta bändiä; itse festivaalillekin päässyt Array ja Pöytyän perämetsistä kotoisin oleva State Of Emergency.

Lokakuussa olikin sitten vuorossa Shades of Nowheren uuden levyn, ”Heartbreak Roadin”, julkaisu ja siitä alkanut 25:n keikan ”On The Streets Tonight”- kiertue, joka valloitti kattavasti koko Suomen. Aikaa oli varattu vain puolitoista kuukautta, joten se tarkoitti hyvin tiukkaa rypistystä. Levyn julkaisua juhlittiin Turun Klubin Livekerroksessa Bad New Music Festival vol. 3:n merkeissä.

Tämä vuosi aloitettiinkin sitten legendaarisen The Grammersin ”Journey” albumin julkaisulla ja samalla nimellä varustetulla kotimaan kiertueella. Tällä hetkellä kevään keikkarupeama sisältää 18 esiintymistä ympäri maata ja lisää vahvistellaan koko ajan.

Nyt voimme ylpeänä esitellä myös päivitetyt kotisivut ja rosterimme uudet tulokkaat. Cover-osastolle on kiinnitetty upeilla keulahahmoilla varustetut duot, Lion Eyes ja Duo Salatuikkaajat. Lex & GoGo Acoustic on taas Alice Airbuzz yhtyeestä tuttujen nuorten poppareiden kokoonpano. Omaa musiikkia esittävien bändien joukkoon olemme ottaneet kovia nimiä, jotka koostuvat kokeneista ja lahjakkaista muusikoista; Achiote ja Soulless Soul.

Haluamme toivottaa kaikki uudet kokoonpanot tervetulleiksi Bad New Musiciin. Tästä tulee alan tilanteesta huolimatta loistava vuosi ja jo keväälle on tulossa kaikenlaista lisäohjelmaa yrityksen puolesta.