Bad New Music lisää tulevan kevään aikana reilulla kädellä uusia artisteja rosteriinsa. Näin vuodenvaihteen kynnyksellä esittelemme ylpeänä jo ensimmäisen kiinnityksen. Heinolasta tulee progemetallisuuruus, joka on urallaan julkaissut kaksi reilusti huomiota saanutta albumia ja valittu 2. sijalle Finnish Metal Awardsien tulokaskategoriassa vuonna 2010. Bändi on kiertänyt niin Suomessa kuin muuallakin Euroopassa tunnettujen yhtyeiden lämppärinä (mm. Nile, Keep Of Kalessin, Samael), ja jatkaa kulkuaan jyräten itsensä läpi vaikka harmaan kiven.

Tämä loistava uusi kiinnitys on Pressure Points. Yhtye on nähtävissä tositoimissa uudenvuoden aattona Joensuun Kerubissa, Insomniumin lämppärinä.

Ohjelmatoimistomme keikkamyynti saa myös vahvistusta kahdella kovalla tekijällä, kun yrityksen palveluksessa aloittavat myynti-intoa puhkuen, muusikot ja muutenkin musiikkialalla vaikuttavat herrat nimeltä Viljami Viktors ja Patrik Kivekäs, joista viimeksi mainittu tuo myös kaivattua lisäkokemusta ja -taitoa tapahtumatuotantoon.

Koska Bad New Musicin keikkamyyjäosasto on kasvanut 200 %:sti, lisäämme reilusti myös artistikattausta. Runsas kiinnostus ohjelmatoimistoamme kohtaan yllätti meidät, ja näin ollen vetäydymmekin muutamaksi viikoksi pyöreiden pöytien ääreen tekemään armotonta pudotuspeliä. Tulevan tammikuun aikana tulette kuulemaan jo paljon lisää.

Vuosi 2016 tulee olemaan haastava ja livekenttä tulee mullistumaan entisestään, mutta tavoitteet ja suunnitelmat ovat korkealla sekä selkeänä tulevaa ajatellen. Bad New Music tulee toimimaan vahvemmin ja tehokkaammin kuin koskaan aiemmin, unohtamatta kuitenkaan niitä tärkeimpiä eli elävän musiikin ystäviä, bändejä, muusikoita, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme.

Kiitos teille kaikille kuluneesta vuodesta ja rokkaavaa sekä turvallista uutta vuotta ihan jokaiselle.

Rokkiterkuin,
Arska, Jarno, Viljami ja Patrik