Lehdistötiedote – vapaa julkaistavaksi heti.

Suomen energisin coverduo Lapin kiertueelle.


badfellas-duo

Suomen hulluimmaksi coverduoksikin tituleerattu Badfellas lähtee seitsemän keikkaa kattavalle Lapin kiertueelle. Keikkarupeama on nimetty yhtyeen personaaliselle ja häpeilemättömälle tyylille uskollisesti kahdella sanalla, Kaamosta Rinnoissa. Juuri Väli-, Itä- sekä Pohjois-Suomen hiihtolomien ajalle sijoittuva kiertue alkaa perjantaina 4.3. Pallastunturilta ja päätösbileitä juhlitaan lauantaina 12.3. Grande Rockravintolassa Rovaniemellä.

Suurimman osan lapsuus- ja nuoruusajastaan Lapissa asustellut Badfellasin keulahahmo, Jarno Hiltunen, pääsee siis vihdoin viihdyttämään poronhoitoalueella palelevia elävän musiikin ystäviä. Siinä samalla toimien paljasjalkaisen etelänmiehen eli bändikaverinsa matkaoppaana.

Badfellas duon matkaa etelän lämmöstä kohti Lapin kylmyyttä ja jylhiä maisemia voi seurata myös yhtyeen reissun aikana ylläpitämästä blogista.

Ammatikseen ja ahkerasti ympäri Suomea kiertävä bändi esittää välillä jopa sekopäiseenkin tyyliin yltävällä energialla, tuttuja sekä tuntemattomia rock- ja irkkuvaikutteisia coverbiisejä. Legendaarisia juomalauluja ja rauhallisempia tunnelmapaloja unohtamatta. Badfellasin keikoilla välittyy muusikon aito rakkaus esiintymiseen ja yleisön viihdyttämiseen.

Kaamosta Rinnoissa –kiertueen keikat

4.3. Lapland Hotel Pallas, Pallastunturi
5.3. Hotelli Pellonhovi, Pello
7.3. Sportbar Pyhä, Pyhätunturi
8.3. Papana Pubi, Sallatunturi
10.3. Papana Pubi, Sallatunturi
11.3. Hotel Sodankylä, Sodankylä
12.3. Grande Rockravintola, Rovaniemi

Matkalla Lappia kohti yhtye soittaa ns. kiertueen lämmittelykeikat aitoon Badfellas tyyliin 2.3. Porissa Pystiksessä ja 3.3. Kokkolassa Kilta Barissa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Arska Toivonen/Bad New Music
Puh. 044-545 13 25
ari.matti.toivonen@badnewmusic.com