Bad New Music esittelee ylpeänä viimeisimmät listalle tulleet yhtyeet ja entistä selkeämmiksi muokatun Artistit-sivun.

Omaa tuotantoa esittävien bändien joukkoon olemme kotiuttaneet pirteää tuulahdusta rock-kentälle tuovan Destiny Oceanin ja turkulaisen rock-monarkin, Bad Kingin. Viimeksi mainittu julkaisi juuri uuden Being Mature-sinkkunsa ja uuden materiaalin myötä yhtye aktivoituu myös keikkarintamalla.

Ohjelmatoimiston bile- ja covermusiikin edustus on saanut myös loistavaa vahvistusta useamman kokoonpanon osalta. Trubaduuriosastolle saimme mm. Max Radicalin, joka on tuttu rokkikukko helsinkiläisistä Band Of Vipers ja edesmenneestä Iconcrash -yhtyeistä. Sen sijaan isompien kokoonpanojen joukkoa kasvatettiin tiukkaakin tiukemmilla cover- ja tribuuttibändeillä. Näistä kotkalainen Wilamaa & Puranen sovittaa 60- ja 70-lukujen englanninkielisiä hittejä uuteen uskoon, turkulainen Jailbreak luukuttaa kokemuksella kovimmat heavyrock klassikot ja ahkerasti keikkaileva Leevi & The Leavings -tribuutti tulkitsee taidolla sekä tyylillä legendaarisen yhtyeen hittejä.

Bad New Music teki myös uuden aluevaltauksen sopimalla Suomen edustuksesta amerikansuomalaisen Julian Jonesin kanssa. Grammy-voittaja Jeff Silbar sekä Sealin kitaristina tutuksi tullut lauluntekijä Gus Isidor löysivät Julianin Los Angelesista hänen soolokeikkojensa myötä. Tämä kaksikko auttoi nuorta säveltäjää hahmottamaan tarkemmin sävellystyötään ja haastoivat häntä taiteellisesti. Työn tulos on kuultavissa viimeisimmällä “The Sun Is Late” -EP:llä ja tuota herkkua tullaan kuulemaan tulevaisuudessa livenä myös Suomessa.